PROJECTEN

ADECO is een gespecialiseerde onderneming die complete industriële automatiseringsprojecten ontwerpt, programmeert, installeert en onderhoudt. Bekijk onderstaand een kleine greep uit recentelijk opgeleverde projecten.

Can line re-location Servië

KLANT - Heineken Srbija D.o.o. Servië
CASE - Het demonteren en transporteren van een complete can line in Servië. Opbouwen, reviseren, aanpassen en in bedrijf nemen van de can line in Novi Sad.

Keg line re-location Ljubliana to Lasko

KLANT - Pivovarna Lasko Union D.o.o.
CASE -

Foto 1 Union Ljubljana 1200_400

ATEX OTA NIGERIA

KLANT - Nigerian breweries / Heineken.
CASE - ATEX compliant maken van een graan intake met milling en silo opslag. ADECO levert ATEX machines en componenten voor deze bestaande installatie. ADECO installeert alle componenten en automatiseert de installatie volgens de laatste normen en wordt opgeleverd volgens de geldende ATEX regels.

gasdectection

CO2 EN NH3 BEVEILIGING/DETECTIE INSTALLEREN VOLGENS LAATSTE EISEN HEINEKEN

KLANT - Heineken South Africa.
CASE - Adeco heeft volgens de laatste eisen van de klant een installatie geleverd, geïnstalleerd en in bedrijf genomen in Sedibeng brouwerij. ADECO is een geprefereerde leverancier voor gasdetectie installaties.

Quan_Nam_V2

VBL VIETNAM QUANG-NAM (Heineken)

KLANT - VBL VIETNAM QUANG-NAM (Heineken).
CASE - Installeren en leveren van alle gasdetectie systemen voor een Greenfield brouwerij. Diverse werkzaamheden volgens de laatste normen van de klant.

Provide_footer