OVER ADECO

DESKUNDIGE PARTNER IN AUTOMATISERINGSPROJECTEN

ADECO Project Engineering B.V., opgericht in 1985, is een gespecialiseerde onderneming die complete industriële automatiseringsprojecten ontwerpt, programmeert, installeert en onderhoudt.

In binnen- en buitenland zijn wij actief voor productiebedrijven (met name de voedingsmiddelen industrie, machinefabrieken en logistieke bedrijven). Waarbij wij ons confirmeren aan de geldende nationale en internationale voorschriften, richtlijnen en normen.

Ons personeel in dan ook volledig op de hoogte van alle geldende normen en specificaties. Als wij projecten aannemen als zijnde hoofdcontractor werken onze specialisten nauw en direct samen met de klant of het productie bedrijf. Natuurlijk neemt ADECO ook projecten aan als subcontractor.

Ons uitgangspunt om op basis van een goede samenwerking met onze klanten te zoeken naar de meest praktische en economische oplossing heeft onder meer geleid tot geheel nieuwe en of verbeterde installaties en methodieken.

ADECO automatiseert en moderniseert dan ook over de gehele wereld bestaande installaties. ADECO heeft hiermee een zeer ruime ervaring, en omdat het om bestaande installaties gaat is er dan ook vaak een tijds druk. Door onze ervaring en expertise kunnen wij dan ook een precieze planning maken zodat uw productie stop zo kort mogelijk zijn.

Verder is ADECO een uitstekende partner voor het leveren van spare parts, voor vele ondernemingen ter wereld adviseert en levert ADECO dan ook spare parts en wissel delen ten behoeve van machines en procesinstallaties. ADECO levert allerlei originele producten en artikelen maar kan ook goede alternatieven bieden.

ADECO is een flexibele, betrouwbare en deskundige partner, wij leveren top kwaliteit, op tijd en met prijsgarantie. Het spreekt dan ook vanzelf dat onze klanten ons steeds intensiever bij een project betrekken en steeds vaker een beroep doen op onze expertise.

Onze Slogan is niet voor niets:

Provide_rood

ADECO STAAT VOOR KWALITEIT

Daarom is ADECO altijd bezig met het vastleggen en waarborgen van kwaliteit en veiligheid. ADECO is ook vooruitstrevend en wil zich altijd verzekeren van de laatste ontwikkelingen omtrent techniek, kwaliteit en veiligheid. Hier onder een aantal van de organisaties waarvan ADECO lid is.

Provide_footer