VESTIGINGEN

VESTIGING HOOFDKANTOOR ’S-HERTOGENBOSCH

In het centraal gelegen ’s-Hertogenbosch staat het hoofdkantoor van ADECO. Vanuit daar wordt alles, gecoördineerd, vind de engineering plaats als ook de bouw van panelen en installaties. Als alles gereed getest en afgenomen is wordt alles verpakt en verscheept naar de eind gebruiker. Ook tele service, en onderhoud voor onze bestaande installaties wereld wijd wordt gedaan vanuit ons hoofdkantoor.

ADECO_DB

PARTNERS EN OVERIGE VESTIGINGEN

ADECO Project Engineering B.V. heeft een aantal vaste partners en vestigingen waarmee projecten kunnen worden gerealiseerd, enige van deze partners zijn:

BOCOTECH INDUSTRIAL WHOLE SALE
AND MANAGEMENT B.V.

De onderneming waaraan ADECO nauw verwant is, er wordt al jaren de gehele automatisering, panelenbouw en elektrische installatie voor uitgevoerd. Veel projecten worden in goede samenspraak uitgewerkt en gerealiseerd. Daar door is de combinatie BoCoTech B.V. en ADECO Project Engineering B.V. een sterke partner in het realiseren en onderhouden van uw totale of deel projecten.

www.bocotech.nl

ADECO PROJECT ENGINEERS EAST AND WEST AFRICA LTD.
BETROUWBAAR GESCHOOLD EN GEMOTIVEERDE ENGINEERS IN AFRICA.

Vele projecten die ADECO in Afrika uitvoert worden gerealiseerd met de technische "on-site" ondersteuning van deze dochter onderneming van ADECO Project Engineering. Niet alleen ADECO maakt gebruik van de diensten van Adeco East and West Africa, maar ook installateurs met een project in Afrika kunnen er terecht voor goed opgeleid personeel.

Ook zijn ze distributeur voor de West African community voor verschillende merken zoals: Systemplast conveyor parts, Heuft machines, Packo pompen, Rollway lagers en Transpak machines.

personeel_west
Adeco-WA-Logo-FC175

MR JEROME BELLO
Managing Director

Plot 708A, Babatunde Atere Street, Omole Phase II
Isheri, Lagos - Nigeria
T - +234-7098729134
M - +234-1-3429044
E-mailadecowa@adeco.nl
WebBekijk de website

personeel_east
Adeco-EA-Logo-FC-DEF175

MR PAUL ORAWO
General manager

5th Floor, Trance Towers, Tsavo Road, Industrial Area
P. O. Box 14966 – 00100, Nairobi
T - +254-20-2000621
M - +254-723-593366/+254-732-593366
E-mailinfo.ea@adeco.nl
WebBekijk op Facebook

Provide_footer