ADECO IS GESPECIALISEEERD IN

ADECO is gespecialiseerd in brouwerijen, vanaf het binnen komen en opslag van mout/water, het brouwproces, vergisting, filtratie, koeling en verpakking heeft ADECO ervaring. Maar ook op het gebied van processen, verpakken, onderhoud, calibratie en uiteraard automatisering van alle soorten processen en producten kan ADECO u van dienst zijn. Lees onderstaand verder over onze services en oplossingen!

ENGINEERING EN TEKENWERK

ADECO levert complete documentatie pakketten waarin: elektrische tekeningen, paneel lay-out, machine- of installatie lay-out, 2 en 3D modellen, materiaal lijsten, bedieningshandleidingen, etc.

Daarnaast leveren wij voor het vervaardigen van panelen en installaties een in detail uitgewerkte materialenlijst voorzien van alle relevante aanduidingen zoals merk, type nummer en testspecificaties. Onze gedetailleerde I/0 lijsten bevatten alle specificaties voor de programmering, terwijl de revisiegegevens na het opstarten en/of ingebruikneming van de apparatuur worden verwerkt in een specifiek service manual.

Ook worden complete en gedetailleerde engineeringschema's en lay-out's van machines en installaties in eigen beheer gemaakt, uiteraard vergezeld van de bijbehorende stuklijsten, materiaal specificaties en aanbevolen spare-part lijsten.

Onze ontwerpers zijn meedenkers, flexibel en creatief. Zij zijn vertrouwd met de meest geavanceerde tekenprogramma's, en maken vanzelfsprekend gebruik van de allerlaatste ontwikkelingen op hardware gebied. Bovendien beschikken zij over een schat aan ervaring, waardoor meer dan eens een innovatieve methode of unieke oplossing wordt ontwikkeld.

Uiteraard kunnen wij ook uw oude tekenset omzetten naar het door u gewenste teken systeem, en normering.
We hebben dus reden genoeg om liever te spreken van "computerized design" dan van tekenwerk.

engineering

PROGRAMMERING EN BESTURINGSSYSTEMEN

Regelmatige controle van het totale productieproces is tegenwoordig een essentieel onderdeel van elke moderne bedrijfsvoering. Ook hierbij worden onze specialisten betrokken. Zij denken mee en adviseren u adequaat over alle mogelijkheden om efficiënter, goedkoper en soms ook eenvoudiger te produceren.

Na nauwkeurige evaluatie van de functionaliteit, capaciteit en effectiviteit van het productieproces stellen wij, samen met de deskundigen van uw bedrijf, een actieplan op, waarin uiteraard ook het financiële aspect wordt meegewogen.

De multidisciplinaire ervaring van onze specialisten kan hierbij van doorslaggevende betekenis zijn. Immers de ADECO programmeurs zijn in staat, om tegen concurrerende tarieven, diverse praktische en soms verrassend innovatieve oplossingen voor u uit te werken.

Daar waar nodig worden alle productgegevens dan ook voortdurend opgeslagen in een aparte database van waaruit storingsrapporten en rendementsberekeningen kunnen worden gegenereerd. Via een snelle modem / VPN verbinding kunnen onze technici u "online" adviseren en zo nodig wijzigingen in de software door te voeren.

Onze programmeurs zijn vertrouwd met zowel PLC als met PC besturingssystemen. Ook Scada en verschillende andere vormen van visualisatie behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van ADECO.

Voor nieuw te realiseren installaties zijn onze programmeurs bij het gehele ontwikkelingstraject betrokken. En uiteraard komen onze programmeurs de machines of installaties met de in huis ontwikkelde software inbedrijf stellen.

ADECO heeft ook zeer veel ervaring in het ombouwen van Siemens Step 5 PLC's naar een installatie met Siemens Step 7 PLC's. Ook andere merken PLC kunnen door ADECO worden omgebouwd en uitgewisseld naar een door uw gewenst merk en type. In al deze gevallen wordt de gehele software aangepast en herschreven om zodoende aan de laatste programmeer standaard te voldoen.

Onze programmeurs hebben ervaring met:

Siemens - Step 5, Step 7 en TIA Portal

Allen Bradley - PLC-5, SLC500, CompactLogix, ControlLogix, MicroLogix

Siemens - ProTool, WinCC Flexible, TIA Portal

Allen Bradley - Panelview

Lauer - LCA, PCS

Pilz - PX, PXT

Siemens - WinCC, Braumat

Wonderware - Intouch

Copadata - Zenon

MPI, Profibus, Profinet -Ethernet, AS-i bus, DH+, DH485, DeviceNet

Pilz - PSS safety PLC

Siemens - Step 7 distributed safety, Step 7 safety advanced

eWON

mbNET

Danfoss - VLT5000, VLT2800, FC302

SEW - Movidrive, Movitrac

Control Techniques - Commander SK, Unidrive, Mentor II

Siemens - Micromaster, Micromaster Vector

Lenze - 8200 Vector, DC Drive

ONDERHOUD EN CALIBRATIE

Of het nu een continue proces is of niet, stil vallen of slecht functioneren van een geautomatiseerd proces dat is natuurlijk het laatste wat u zou willen. ADECO heeft veel ervaring met het onderhouden en upgraden van o.a. productielijnen, machines en processen. Tevens is het software matig onderhoud van een installatie of proces natuurlijk erg belangrijk, ook deze discipline heeft ADECO in huis.

Kalibratie van onder andere CO2 en NH3 sensoren, weegcellen, flowmeters , drukopnemers , e.d. zijn erg belangrijk voor het goed functioneren van uw installatie. ADECO specialisten kalibreren voor uitlevering dan wel op locatie uw componenten en leveren hierbij uiteraard zo nodig een kalibratie rapport. Onderhouds- en kalibratie contracten zijn voor uw onderneming in een passende vorm aan te bieden.

kalibratie
KRONES_Spare_Parts

ONDERDELEN

ADECO Project Engineering B.V. levert wereldwijd vele spare parts en wissel delen. Ook voor advies op maat en voor het vervangen van bestaande defecte componenten zijn wij de aangewezen firma om een probleem voor u op te lossen.

ADECO levert ook onderdelen en componenten van Krones, KHS, SMI, Transpak, enz. Voor de Regio West Afrika is ADECO West Africa Engineers Ltd, officieel vertegenwoordiger van o.a. Systemplast conveyor parts, NDW rollers, Heuft inspectie apparatuur.

Voor de regio East Africa is ADECO East Africa officieel vertegenwoordiger van o.a. Systemplast conveyor parts

INSTALLATIETECHNIEK

Bij voorkeur installeren wij in binnen en buitenland de door ons volgens de machinerichtlijn ontworpen installaties met eigen personeel dan wel met gelieerde partners zoals Adeco east of west Africa.

Ook zijn onze site engineers gewend om in het buitenland te werken met lokaal personeel, op basis van supervisie wordt dan het project met een hoge standaard opgeleverd.

Of het nu gaat om een productielijn , machine besturing, procesbesturing of detectieapparatuur, ADECO installeert alle installaties vakkundig en professioneel. Wij zijn alert op de kleinste details en kunnen onmiddellijk het functioneren in de praktijk testen en zo nodig ter plaatse corrigeren. Kortom wij zorgen ervoor dat uw installatie perfect kan functioneren en blijft functioneren.

installatietechniek
Provide_footer