Werkvoorbereider-Calculator

DE FUNCTIE

Adeco Project Engineering gevestigd in 's-Hertogenbosch is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen van complete industriële automatiseringsprojecten. Met expertise, vakmanschap en creativiteit zijn wij een betrouwbare partner voor klanten en leveranciers.

Wij willen onze klanten ontzorgen gedurende het hele traject. Dat doen we door mee te denken over het gewenste eindresultaat en flexibel en vlot te schakelen ten aanzien van de te realiseren werkzaamheden, zo ook in de communicatie met de klanten en leveranciers.

Als Werkvoorbereider - Calculator houd jij je dagelijks bezig met het voorbereiden en in goede banen leiden van een project, van start tot finish. Je bent het eerste aanspreekpunt wanneer er vragen zijn vanuit de klant of het projectteam.

WERKZAAMHEDEN

Jouw werkzaamheden bestaan uit :

- Opstellen van calculaties,

- Inkoop en plannen van materiaal en gereedschap,

- Bijwonen van projectvergaderingen,

- Plannen van uitvoering,

- Om de kwaliteit en efficiency in alle trajecten te garanderen, het zorgvuldig controleren van alle fases van een project en het opstellen van de nacalculatie,

- Verwerken en opvolgen van project-gerelateerde zaken.

FUNCTIE-EISEN

Voor deze functie vinden we het belangrijk dat je in het bezit bent van een diploma Werkvoorbereider of MBO 4 richting Elektrotechniek of Industriële automatisering,  en dat je een dosis praktijkervaring hebt waardoor je voldoende product- en elektronische materialen kennis hebt.

Daarnaast is het belangrijk dat je kennis hebt van Syntess Atrium zodat het administratief verwerken van alle project gerelateerde zaken soepel verloopt.

In verband met het internationale karakter van ons bedrijf is het van belang dat je de Engelse taal goed beheerst zodat het contact met klanten en leveranciers smooth verloopt.

WERKEN BIJ ADECO BETEKENT

Als je bij Adeco rondloopt zul je Brabantse gemoedelijkheid ervaren. Iedereen groet elkaar en er hangt een vertrouwde sfeer alsof je hier als nieuwkomer al jaren werkt. Ontwikkelmogelijkheden zijn er volop. Op onze kosten kun je opleidingen, cursussen en trainingen volgen om nog beter te worden in jouw vakgebied. Heb je hiervoor boeken, een laptop of ander materiaal nodig? Ook dat regelen wij voor je.

 

 

 

Natuurlijk kijken we naar je diploma’s en ervaring. Maar we vinden het nóg belangrijker dat jij je thuis voelt binnen ons bedrijf en plezier hebt in je werk. Dat jij er ' één van Adeco’ bent. Hiermee bedoelen we dat je graag wilt leren en groeien, klaarstaat voor klanten en collega’s en zelf beslissingen durft te nemen.

Wat jij vindt bij Adeco:

 • Een gevarieerde en verantwoordelijke functie als Werkvoorbereider - Calculator;
 • Cursussen / opleidingen in het vakgebied en doorgroeimogelijkheden;
 • Jij mag meedenken over interne processen;
 • Zakelijke Telefoon;
 • Zakelijke Laptop;
 • Platte organisatie (geen hiërarchie), korte lijnen.

SOLLICITEREN EN DAN ?

 1. Reageren kan eenvoudig via de onderstaande sollicitatieknop. We streven ernaar om je binnen 3 werkdagen een persoonlijk antwoord te geven.
 2. Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een gesprek.
 3. Tijdens het eerste gesprek spreek je met je toekomstige leidinggevende en een HR-medewerker.
 4. Is er een wederzijdse klik, dan volgt vaak nog een tweede gesprek.
 5. Is er van beide kanten een match? Dan bellen we je met een passend aanbod.

Op naar je eerste werkdag!

MEER INFORMATIE?

CV en motivatie mogen worden per e-mail gestuurd worden of naar onderstaand adres:
t.a.v. Suzanne Duijster
Adeco Project Engineering B.V.
Postbus 3021
5203 DA ‘s-Hertogenbosch
suzanne.duijster@adeco.nl