PANELENBOUW

ADECO panelenbouw heeft een grote kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van de industriële automatisering en dat is ook terug te vinden in de doordachte en overzichtelijke besturingspanelen die wij voor onze klanten bouwen.

Het bouwen in eigen beheer heeft tot voordeel dat de constructie van de panelen parallel loopt met ontwikkeling van de besturingsprogrammatuur waardoor wij direct de functionaliteit en "performance" van de panelen kunnen toetsen aan de praktijk. Het spreekt vanzelf dat wij met deze efficiënte manier van werken veel tijd en dus geld besparen.

Bij ADECO panelenbouw worden alle voedingsverdelers en procesbesturingskasten gebouwd volgens de geldende laagspannings- en EMC-richtlijn, en worden na uitvoerige testen uit eindelijk voorzien van onder andere een CE markering.

Ook is het mogelijk om in onze werkplaats de door ons gebouwde panelen uitvoerig met de bijbehorende machine of installatie te testen. Hierdoor zal bij plaatsing van een machine of installatie, de inbedrijfstelling een kortere tijd in beslag nemen, of kunnen kleinere units zelfs "plug-and-play" worden geleverd.

panelenbouw
Provide_footer